+389 (0)31 452 282
English
ЗА VAPEKS JUNIOR

Компанијата Вапекс Јуниор (Vapeks Junior) е компанија формирана во 2007 година и е ќерка-фирма на Јуниор Куманово и Вапекс Чачак, Србија. Компанијата Вапекс и Јуниор е фирма чија основна дејност е увоз и преработка, т.е. конфекционирање на сунѓер (мека полуретанска пена) за потребите на производителите на тапациран мебел во Македонија пред се, но и за индустриајта за мебел во соседна Бугарија, Албанија, Косово и Грција.

Значи сунѓерот се произведува во Вапекс Чачак - Србија, а потоа се доработува во Вапекс Јуниор - Куманово. Компанијата за овие години успеа многу добро да се пробие на македонскиот пазар со своите продукти и да воспостави партнерски односи со најреномираните компании во регионов. Бидете и вие дел од задоволните потрошувачи на нашите продукти.

Преземете го каталогот со технички детали.